Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

Alfa Romeo 145 - 146 Forum _ General Discussions _ Apple iPad crappy resolution of the forum as a list

Posted by: Ganz 21st September 2019 21:02

rant.gif
Does anyone experience, using an Apple iPad, the forum as a listing of responses like an old BBS back in the pre 90s internet days rant.gif rant.gif rant.gif

Posted by: dante giacosa 22nd September 2019 08:49

QUOTE(Ganz @ 21st September 2019 22:02) *
rant.gif
Does anyone experience, using an Apple iPad, the forum as a listing of responses like an old BBS back in the pre 90s internet days rant.gif rant.gif rant.gif


Not sure what you mean there, Ganz-

I almost exclusively reply on the forum using my iPad, and other than the limitations of the device (4-years old now) it seems to work okay...?

What the problemo, you are experiencing??

Posted by: dellsbells 28th September 2019 10:12

I got a iPad Pro and itís just fine

Posted by: Ganz 7th October 2019 00:00

Everythng is like a list rant.gif This is it below.


Posted by: dante giacosa 7th October 2019 16:58

er, well...

that's what it looks like for me..(?)

Posted by: sanitary 9th October 2019 11:35

QUOTE(dante giacosa @ 7th October 2019 17:58) *
er, well...

that's what it looks like for me..(?)


and me.... unsure.gif




san

Posted by: Ganz 12th October 2019 20:54

QUOTE(sanitary @ 9th October 2019 12:35) *
and me.... unsure.gif
san


Serious.. ? I'll post a pic of what it should be like. In Firefox all you do is scroll down the posts. It loads all responses with no list.

Posted by: JeremyG 16th October 2019 22:25

Looks normal on my iPad (by which I mean, all posts are shown in full, as on a PC)

Posted by: dante giacosa 17th October 2019 07:59

Hey Dr G!!

You're back!!

How's life in GT land..??

Posted by: JeremyG 17th October 2019 22:20

QUOTE(dante giacosa @ 17th October 2019 08:59) *
Hey Dr G!!

You're back!!

How's life in GT land..??


All good - the GT continues to impress!

As for GTV-land... well, Iím struggling to get the freaking thing to run... although I have been getting my hands dirty dismantling its Busso power plant, which was part of the point of getting it in any case...

Posted by: JeremyG 28th October 2019 09:53

By the way, gents - this might help your display issues: click the Options button at the top right of the screen and select "Switch to: Standard".

You are probably in "Outline" view mode:



You're welcome. rolleyes.gif

Posted by: dante giacosa 28th October 2019 14:26

spacey-

I didn't know that existed! It's like The Matrix!

are you dismantling the V6 on your forecourt; or in the house?!!

Posted by: JeremyG 28th October 2019 15:53

QUOTE(dante giacosa @ 28th October 2019 14:26) *
are you dismantling the V6 on your forecourt; or in the house?!!


Ah yes, the forecourt... well, we moved house a couple of months ago so that lovely flat, paved surface is but a distant memory... my driveway is now a gravelly slope that doesn't lend itself well to jacking up cars.

So I'm only working on the top end of the V6... even removing the heads will be tricky, and if it comes to that I may give up on it.

Currently I'm battling near zero compression on all cylinders which I'm hoping means a few valves are sticking. I've had the inlet manifolds off, sent the injectors for cleaning, tested all the coil packs - despite spark and fuel, the car won't start. I know the engine will run because it did so, right at the beginning of this saga...

Current gadget - borrowed a mini endoscope camera thing from a neighbour (saxophonist & fellow Alfa owner) to inspect the cylinders - all piston crowns look OK.

Next line of attack will be to remove the cams and cam followers and see if I can manipulate the valves into un-sticking; plus, I'll obviously have to reset the timing which I guess could also be an issue.

So in short - I'm getting pretty good at removing bits from the top of a Busso - and all of the myriad hex screws that hold it together...!

I'll leave you with a picture of the "Holy Trinity":


Posted by: Ganz 28th October 2019 23:38

QUOTE(JeremyG @ 28th October 2019 09:53) *
By the way, gents - this might help your display issues: click the Options button at the top right of the screen and select "Switch to: Standard".

You are probably in "Outline" view mode:



You're welcome. rolleyes.gif


YEEESSS!!!! worshippy.gif

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)