IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Lights dont open... Alfa 146, My lights dont open
moulkas
post 30th December 2018 07:54
Post #1 | Print


1.3 8v
*

Group: New Member
Posts: 1
Joined: 30th December 2018
Local Time: 26th May 2019 21:19
Member No.: 13,566
Driving: Alfa romeo 146
From: Town



When i check the fuses of fuse box to find the problem of rear thermal glass the problem fixed without doing something and my lights dont open again... Please help me ... I check all fuses and its ok but my lights dont open.
Go to the top of the page
View Vehicles
+Quote Post
dante giacosa
post 30th December 2018 19:16
Post #2 | Print


1.6 16v
****

Group: Veteran
Posts: 1,034
Joined: 28th March 2017
Local Time: 26th May 2019 20:19
Member No.: 13,068
Driving: 146 CF2 1.8 T-spark
From: Edinburgh



QUOTE(moulkas @ 30th December 2018 07:54) *
When i check the fuses of fuse box to find the problem of rear thermal glass the problem fixed without doing something and my lights dont open again... Please help me ... I check all fuses and its ok but my lights dont open.



Hi moulkas-

Sorry; that doesn't make sense. Do you mean your DOORS don't open?

Or your LIGHTS no longer work?
Go to the top of the page
View Vehicles
+Quote Post
Ganz
post 5th January 2019 22:36
Post #3 | Print


1.6 16v
****

Group: Veteran
Posts: 1,028
Joined: 2nd November 2012
Local Time: 26th May 2019 20:19
From: East Mids
Member No.: 10,640
Driving: 145 Cloverleaf 2.0L ts
From: uk



Agreed. Sounds like lights. I know it sounds obviously obvious but have you checked the bulbs. Mine used to stop working often before the rebuild.

This post has been edited by Ganz: 5th January 2019 22:38


--------------------
G A N Z 145

Instagram
ganz145_alfa
Go to the top of the page
View Vehicles
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



- Lo-Fi Version Time is now: 26 May 2019 19:19