IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> New Project
VROOM
post 18th September 2018 20:46
Post #61 | Print


1.3 8v
*

Group: Member
Posts: 71
Joined: 11th June 2017
Local Time: 17th October 2018 11:20
Member No.: 13,153
Driving: BRERA, GIULIETTA, 145QV
From: FLINTSHIRE UK



QUOTE(145man @ 17th September 2018 21:38) *
The problem with mine was, the thread stripped from the connector that goes through the bulkhead and those parts are virtually impossible to find.
Your problem could be pressure in the aircon circuit, unless there is enough refigerant the pressure switch will not engage the compressor. Meaning a regass may sort the problem, unless you have a leak. When did you last have the aircon system regassed?
You could also have a faulty compressor, a mobile aircon specialist will know for sure


I must admit I've not looked into it at all yet - I thought I wouldn't really need AC, but this hot summer with the black leather seats has changed my mind! The chap I bought it off last year said that he'd had it pressure tested and it was fine so thought it was probably the pressure switch, but I've since been told by my Alfa specialist that the AC systems tend to be quite robust so although possible, it's probably unlikely. Hopefully you're right and it just needs a re-gas.
Go to the top of the page
View Vehicles
+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic

 



- Lo-Fi Version Time is now: 17 Oct 2018 10:20